Sommardal

Sommardal on Ilolassa sijaitseva seuraintalo. Täällä yhdistyy lämminhenkinen ja valoisa juhlatila ja upea maaseutu vain 10 km Porvoon keskustasta.
Osoite: Vanha Viipurintie 78

Vuonna 1933 yhdistettiin Ilolan vapaapalokunnan omistamistamat 750 tukkia sekä Ilolan nuorisoseuran omistama kivijalka seuran omistamalla tontilla. Näin saatiin maaliskuussa 1933 rakennusprojekti alkuun. Heinäkuussa samana vuonna talo olikiin jo valmis. Sommardalin vihkiäisjuhlaa vietettiin iltapäivällä 30. heinäkuuta 1933. Pihalla oli seppeleillä ja lipuilla koristeltu juhlaportti. Illalla pidettiin juhlavat iltamat, jonka ohjelmassa oli teaatteriesitys ja tanssit. Tapahtumaan osallistui 500 henkilöä. 

Tänäkin päivänä Ilolan nuorisoseura ja Ilolan vapaapalokunta omistavat Sommardalin yhdessä 50/50. Ilolan nuorisoseuralla on vuosien mittaan ollut päävastuu seuraintalon ylläpidosta. Keväällä seuraintalolla pidetään kevättalkoot jolloin Sommardalia herätellään ja siivotaan perusteellisesti tulevia kesäjuhlia varten. 

Sommardal palvelee juhlassa kuin juhlassa. Valoisaan juhlasaliin mahtuu noin 120 henkeä. Erillinen buffethuone sopii juhlien tarjoilupisteeksi. Buffethuone on kooltaan noin 50m2 ja sinne liikutaan vapaasti kahdelta eri suunnalta. Buffethuone sopii myös käyttää juhlatilana pienimmissä juhlissa. Talolla on lisäksi anniskelualuelupa joka mahdollistaa alkoholijuomien myyminen juhlien yhteydessä.

Pihapiiri on tilava ja sitä rajaa kauniit pajut ja koivut. Pihalta aukeaa upea ja avara maisema jonka muodostavat idylliset maaseudun hiekkatiet, pellot sekä metsät kallioineen.

Sommardal keväällä
Sommardal keväällä
Kuva juhlasalista
Kuva juhlasalista
Ympäristönä kaunis Ilola
Ympäristönä kaunis Ilola

Kesäkuvia

Hinnasto

Hintoihin lisätään mahdollisten pöytäliinojen pesu sekä sähkö- ja lämmityskustannukset.

Sommardalin vuokra


alk. 250€

Sommardalin vuokra Nuorisoseuran jäsenille

alk. 200€

Buffethuoneen vuokraus

Pienet tilaisuudet, kokoukset yms.

80€

Onlinevaraus

Varaa Sommardalia juhlatilana / Tiedustele Sommardalin tiloista. 

Vahvistamme varauksesi sähköpostilla.

Voit myös olla puhelimitse suoraan yhteydessä Sommardalin vastuuhenkilöihin:


Peter Boije af Gennäs, isäntä
puh. 040 099 9321


Pete Lattu, isäntä
puh. 040 536 8568