Eloisa Ilola ry

Eloisa Ilola ry on yhdistys, jonka tavoite on yhdistää Ilolan kylän näkyvät, ja ehkä hieman vielä piilossa olevat voimavarat! 

Eloisa Ilola ry perustettiin syksyllä 2018. Taustalla oli halu perustaa yhdistys, joka toimisi Ilolan äänitorvena, ja foorumi, jonka kautta olisi mahdollista saada kattavasti tietoa kylän tapahtumista, paikallisista yrittäjistä ja infoa paikallisista palveluista. Lisäksi yhdistyksellä on ideoita, miten voisimme vahvistaa kylän yhteisöllisyyttä paitsi asukkaiden, myös kylältä löytyvien yritysten kesken ja miten voisimme kyläläisinä vaikuttaa kylämme kehittymiseen ja jopa infrastruktuuriin. Näitä ideoita lähdemme mahdollisuuksien mukaan avaamaan ja selvitämme miten niihin voidaan vaikuttaa. 

Ilolan erinäisten tilojen ekologinen käyttäminen on vahvasti mukana projekteissa. Tähän liittyy esim. tavoite tilan maksimaaliseen käyttöön sekä tilan avaaminen monipuolisiin käyttötarkoituksiin.

Yhdistyksemme kautta kaikki kyläläiset ovat tervetulleita paitsi ideoimaan, myös toteuttamaan ideoita! Tutustu Eloisan Ilolan projekteihin täältä.